tisdag 27 februari 2007

Tisdag den 27:de februari

Hela dagen har varit helt underbar. Vi brädåkare började dagen med en timmes lektion med en snowboardinstruktör, vilket var både kul och givande. Vi fick bland annat lära oss att svänga som proffs :) och så fick vi tips på vad man ska tänka på om man ska ge sig på att hoppa.
Vi var ett litet gäng brädåkare som fick ta del av detta pass, så det var precis lagom.
Senare så stapplade jag och några till av oss ner till åretorg och käkande bland annat, och vann lite mössor o prylar med stor glädje. Efter att ha värmt oss och vilat oss lite så begav vi oss tillbaka till rödkullen och mötte upp ett till litet gäng, och vi beslöt oss för att åka tillsammans ett tag och det var riktigt kul. Vi tog lite roliga bilder på varandra, båda singel bilder på när folk hoppat m.m och lite gruppbilder.
Bara de modigaste och mest troende utav oss vågade sig upp på toppen och överlämna vårt öde i Jesus händer på en alltför mulen Åreskuta som endast tillät sikt 10 m framåt :P (de absolut modigaste var utan att nämna någre namn *host* Ronny och David, två riktigt kattiga killar).
För stunden sitter en del utav oss i bussen på väg mot en härligt stund på badhuset medan andra stackare går ute i kylan mot en iskall isgrotta. DE E RRRRIKTIGT J*VLA SJUKA ASSSSå

/ David Backlund och Ronny Rojas Sanchez






Inga kommentarer: